Апельсиновий чізкейк - Image

Апельсиновий чізкейк

Number of servings: 1Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чізкейк - це десерт не нашої кухні. Він прийшов до нас з Європи. У наш час чізкейк став досить популярним завдяки його м'якому ніжному смаку. Якщо ви хочете почастувати гостей чимось дуже смачним і приємним, спробуйте зробити чізкейк самі. А ми вам у цьому допоможемо. При цьому, цей десерт не зовсім звичайний: в ньому смачно поєдналися сир і апельсин. Перший робить десерт більш ніжним і м'яким. А апельсин надає йому приємний аромат і свіжість. До того ж ці інгредієнти містять в собі багато корисних речовин, що надає чізкейку ще один плюс. Отже, такий чізкейк стане справжньою прикрасою вашого столу.

Ingredients

Масло кисло-вершкове

25 г.

Печиво пісочне

40 г.

Кориця

1 г.

Мед

20 г.

Апельсин

1 шт.

М'ята

2 г.

Сир

100 г.

Preparation steps

01

Печиво подрібнити і ретельно перемішати з маслом (попередньо потримавши його кілька годин при кімнатній температурі) і корицею.

02

Сир змішати, додати мед.

03

У круглу форму викласти масу з печива товщиною 1 см., зверху викласти сирну масу.

04

Залишити в холодильнику на 2 години. При подачі прикрасити шматочками апельсина і свіжою м'ятою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Апельсиновий чізкейк – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua