М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками - Image

М'ясна солянка з каперсами і солоними огірками

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьогодні ми хочемо познайомити вас зі стравою, яку можна назвати традиційною в російській кухні. Звичайно ж це солянка. Зазвичай солянку роблять на м'ясному, рибному або грибному бульйоні. Сьогоднішній рецепт якраз м'ясної. Солянка об'єднала в собі компоненти щей і розсольника. Обов'язковими інгредієнтами в кожній солянці виступають будь-які кислі інгредієнти. У нашому рецепті це будуть солоні огірки. Але також можуть бути і маслини або каперси. Ще один важливий інгредієнт - це лимон. Солянка має незвичайний солонуватий смак. Але в цьому і вся принадність цієї страви. Подавати можна з грінками чорного хліба. Перед подачею додати трохи зелені.

Ingredients

Яловичина

500 г.

Огірки солоні

200 г.

Цибуля біла

150 г.

Паста томатна

5 ст. л.

Каперси

3 ст. л.

Перець чорний духмяний

за смаком

Лавровий лист

4 шт.

Олія рослинна

за смаком

Лимони

за смаком

Зелень

за смаком

Маслини

за смаком

Копченості

500 г.

Preparation steps

01

Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти м'ясо, зварити бульйон.

02

Нарізати відварене м'ясо, копченості (шинку, ковбасу, сосиски) тонкими шматочками. Огірки нарізати шматочками. Нашаткувати цибулю кільцями.

03

Поставити на вогонь сковороду з олією, розігріти, висипати нарізану цибулю, обсмажити, додати до цибулі томатну пасту. Вилити в киплячий бульйон. Додати в бульйон також копченості.

04

Після висипати в каструлю з супом огірки і цибулю, довести до кипіння, зменшити вогонь, варити 10 хвилин. Додати лавровий лист, після - оливки, маслини і каперси.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min