
М'ятний соус з гірчицею
М'ятний соус з гірчицею - це легка, освіжаюча і швидка в приготуванні приправа. Він зовсім не складний у приготуванні, інгредієнти, що входять до його складу просто змішуються блендером до однорідного стану. Відмінно підходить до м'яса, особливо до свинини, чудово доповнює будь-яку другу страву: тефтелі, котлети тощо. Але спочатку цей соус був створений для того, щоб відтіняти і приглушати специфічний смак смаженої баранини. У соуса дуже гармонійний смак - гостро-солодкий з освіжаючою ноткою м'яти. Солодкий смак меду вдало відтіняє гострий смак гірчиці, хрону і перцю. До подачі на стіл соус зберігають у холодильнику в закритій банці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Deroni Dijon Mustard 200g
10 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
100 г.
Mint 50g
10 г.
JS Wasabi Grated Horseradish 43g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Гірчицю викласти у велику чашку.
02
Обірвати листочки м'яти зі стебел і вимити їх. Потім дрібно нарізати листочки і додати в чашку з гірчицею.
03
Потім у чашку викласти мед. Після чого посолити і поперчити за смаком.
04
Додати 50 г. тертого хріну й блендером перебити до однорідного стану.
05
Потім перекласти соус в банку з кришкою і прибрати в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores