М'ятний соус з гірчицею - Image

М'ятний соус з гірчицею

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

М'ятний соус з гірчицею - це легка, освіжаюча і швидка в приготуванні приправа. Він зовсім не складний у приготуванні, інгредієнти, що входять до його складу просто змішуються блендером до однорідного стану. Відмінно підходить до м'яса, особливо до свинини, чудово доповнює будь-яку другу страву: тефтелі, котлети тощо. Але спочатку цей соус був створений для того, щоб відтіняти і приглушати специфічний смак смаженої баранини. У соуса дуже гармонійний смак - гостро-солодкий з освіжаючою ноткою м'яти. Солодкий смак меду вдало відтіняє гострий смак гірчиці, хрону і перцю. До подачі на стіл соус зберігають у холодильнику в закритій банці.

Ingredients for the recipe

Deroni Dijon Mustard 200g
79.99

Deroni Dijon Mustard 200g

200 g

Ingredients

Deroni Dijon Mustard 200g

10 ч. л.

Litniy Med Honey 750g

100 г.

Mint 50g

10 г.

JS Wasabi Grated Horseradish 43g

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Гірчицю викласти у велику чашку.

02

Обірвати листочки м'яти зі стебел і вимити їх. Потім дрібно нарізати листочки і додати в чашку з гірчицею.

03

Потім у чашку викласти мед. Після чого посолити і поперчити за смаком.

04

Додати 50 г. тертого хріну й блендером перебити до однорідного стану.

05

Потім перекласти соус в банку з кришкою і прибрати в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min