
Молочні булочки
Багато хто з нас дуже сильно любить здобу. Але на стільки рідко ми її робимо. І в цьому полягає головна помилка господинь. Ми пропонуємо вашій увазі рецепт молочних булочок. Адже жодні витрати часу і сил не варті того задоволення, яке ви відчуєте, коли сядете, щоб розслабитися від повсякденних турбот з чашкою гарячого чаю в руках і м'якою, ароматною булочкою, ще теплою, практично тільки з духовки. Розламнете в тиші цю булочку і вдихнете її такий теплий, домашній аромат. Вмокнете булочку в домашнє варення, зробите ковток гарячого чаю і насолодитеся моментом сьогодення. Сподобалося? Тоді швидше біжіть на кухню і приготуйте молочні булочки!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Novus Wheat Tlour Top Grade 1kg
300 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
4 г.
Homemade Butter
35 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Змішати борошно з дріжджами і сіллю.
02
Розтопити масло.
03
Додати до масла молоко, цукор, яйце. Розмішати.
04
Поступово додати борошно.
05
Замісити тісто. Вимішувати 7 хвилин. Покласти тісто в глибокий посуд, змащений олією. Затягнути харчовою плівкою і поставити в тепле місце для підходу на 1,5 години.
06
Зроблене тісто розділити на 6 частин. З кожної сформувати довгасту булочку. Покласти булочки на деко, вистелене папером для випічки, накрити рушником і залишити підходити 15 хвилин.
07
Потім гострим ножем зробити на булочках надрізи. Випікати при 170°C 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores