Маринад для курки - Image

Маринад для курки

Number of servings: 1Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви любите запечену або підсмажену курочку? А ваші близькі? Пропонуємо вам спробувати рецепт маринаду для курки, який помітно покращить смакові якості страви. Що вже там, маринад не просто покращить страву, він зробить її пікантною, в міру гострою, з її смаком ніщо не зрівняється, а аромат рознесеться по всій окрузі. Особливо цей аромат порадує вас в холодну погоду, коли організм намагається зігрітися абсолютно від усього. Завдяки суміші перцю маринад буде гострий, немов лук Робін Гуда. Імбир подарує страві пікантності, а вашому організму - корисні речовини, поліпшить імунітет. Часник порадує організм вітамінами у холодну погоду, але і стане відмінним афродизіаком. Маринад може стати секретною зброєю для будь-якої господині. Насолоджуйтесь!

Ingredients

Iмбир

1 ч. л.

Часник

5 зуб.

Олiя

5 ст. л.

Сметана

0,25 ст.

Горiх мускатний

0,5 ч. л.

Сумiш перцiв

0,5 ч. л.

Паприка

0,5 ч. л.

Куркума

0,5 ч. л.

Карi

1 ч. л.

Сік лимона

50 мл.

Сiль

1 ч. л.

Preparation steps

01

Корінь імбиру і часник натерти на дрібній тертці.

02

Додати олiю, сметану, суміш перців, паприку, мускатний горіх, карі, сіль, сік лимона. Добре перемішати.

03

Маринувати 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min