Печінковий паштет з вершками - Image

Печінковий паштет з вершками

Number of servings: 8Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

На даний момент існує безліч рецептів приготування паштетів з різних продуктів. Адже, паштети готуються з усіх продуктів. Це можуть бути паштети з дичини, м'яса, печінки, яєць, грибів, трюфелів. Але в основному паштети звикли готувати з печінки. Багато хто не люблять печінку в чистому вигляді, а в паштеті печінка дуже добре поєднується. Сьогодні ми будемо пробувати печінковий паштет з вершками. Смак у даного паштету вийде відмінним. Аромат печінки, змішавшись з ароматом вершків вразить вас новизною і ніжністю. До того ж, паштет з печінки дуже корисний. Відомо всім, що печінка рекордсмен за вмістом заліза, тому регулярне споживання продуктів з печінки попереджає анемію.

Ingredients for the recipe

Chicken Liver
115.40

Chicken Liver

per 1 kg

Ingredients

Chicken Liver

500 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 г.

Onion

150 г.

Homemade Butter

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Preparation steps

01

Печінку порізати на середні шматочки.

02

Цибулю дрібно нарізати.

03

На сковороді розігріти соняшникову олію, викласти печінку і обсмажити на сильному вогні з двох сторін по 2-3 хвилини.

04

Додати цибулю і смажити все разом протягом 5 хвилин, далі вогонь зменшити і смажити масу протягом 10 хвилин на слабкому вогні.

05

Посолити, поперчити. Влити вершки.

06

Тушкувати 3-4 хвилини до загустіння вершків.

07

Перекласти печінку у відповідну ємність, додати 50 г. вершкового масла. Подрібнити в блендері.

08

Викласти паштет у кілька формочок або в одну велику ємність, добре розрівняти верх.

09

Розтопити 50 г. вершкового масла, налити у форми поверх паштету. Поставити в холодильник на 30-40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min