Курячий суп по-марокканські - Image

Курячий суп по-марокканські

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Для тих, хто не був у Марокко, пропонуємо спробувати популярний африканський суп. Зверніть увагу, страва буде особливо гострою, чимось схожою на суп харчо. І перша страва, і друга в одній. Цікаве поєднання прянощів із лимонною цедрою і курячим бульйоном не залишить без уваги екзотичну їжу. Курячий суп дійсно відрізняється від наших буденних перших страв, і поєднання продуктів в ньому теж незвичне. Ці ж диватцтва притягають нас. Марокканська кухня, напевно найдивовижніша і дуже непередбачувана. Тут можуть вживати цукрові кактуси або солити лимони, що дивно для країни, в якій живуть по давніх суворих порядках. Відкрийте для себе марокканську кухню і приємно здивуєтесь.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
199.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

500 г.

Onion

1 шт.

Garlic

4 зубчики

Pink Tomato in Packing

400 г.

7 Flour 1kg

1 ч. л.

Auchan Chili Ketchup 830g

1 ст. л.

Food Studio Chicken Broth 500ml

1 л.

Veres Tender Beans 400g

400 г.

Homemade Butter

100 г.

Kotanyi Lemon Peel 14g

1/2 шт.

Cilantro 70g

2 ст. л.

Kyivkhlib Kiev Rusks 260g

1 ст.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Спершу куряче філе обробити. Помити, обсушити і нарізати соломкою.

02

Потім очистити цибулю і часник. Дрібно нарізати. Часник бажано подрібнити за допомогою пресу.

03

Помідори обдати окропом і видалити шкірку. Дрібно нарізати.

04

Узяти велику каструлю, покласти в неї масло і розтопити. Потім помістити різане філе і обсмажити 6 хвилин. Викласти.

05

Потім злегка обсмажити цибулю і часник. Посипати борошном і просмажити його до золотистого кольору. Додати гострий кетчуп (чилі) і готувати ще 1 хвилину.

06

Влити бульйон і постійно помішуючи варити 3 хвилини. Коли він загусне додати помідори, після, куряче м'ясо (раніше обсмажене).

07

У суп насипати квасолю. Варити 20 хвилин. Потім каструлю з супом зняти з вогню і настояти під кришкою 20-30 хвилин.

08

Приготувати соус: через спеціальний прес пропустити часник (2 зуб.), змішати з маслом 50 г. (розм'якшеним). Додати сухі прянощі, цедру, кінзу. Перемішати. Всипати сухарі і ще раз гарненько все перемішати. Соус готовий! У тарілки додавати по 1 ст. л.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min