Кальмари в кунжуті - Image

Кальмари в кунжуті

Number of servings: 3Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кунжут надає неповторний аромат всіляким хлібобулочним виробам. Іноді рецепти з кунжутом використовуються для приготування салатів і других страв. Вважається, що ця приправа з незвичайно апетитним запахом добре поєднується зі свининою, яловичиною, кальмарами і куркою. Саме кунжут і спеції надають смаженим кальмарам легкий східний аромат і смак. Кальмари виходять м'які і ніжні. Їх можна вживати, як теплими, так і холодними. Подавати можна з будь-яким соусом. Якщо кунжутного насіння не вистачило, а кальмари ще залишилися, то можна обсмажити кільця просто в клярі. Виходить теж смачно.

Ingredients for the recipe

Frozen Squid Tubes
265.00

Frozen Squid Tubes

per 1 kg

Ingredients

Frozen Squid Tubes

2 шт.

Sesame

150 г.

Eco Turmeric 20g

1/3 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Mriya Spices Mix for Fish and Seafood 25g

1/3 ч. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

50 мл.

Garlic

3 зубчики

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Dill 70g

1 пучок

Preparation steps

01

Кальмари відварити в підсоленій воді. Далі нарізати кільцями. Кунжут обсмажити.

02

Нарізаний кальмар змішати зі спеціями і занурити у збите яйце. Потім обваляти в кунжуті.

03

На сковороді розігріти олію й обсмажити кальмар. При подачі на стіл посипати рубаним часником і зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min