Гювеч із курки з овочами - Image

Гювеч із курки з овочами

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Гювеч - традиційна страва балканської кухні, що представляє собою овочі і м'ясо, приготовані в глиняному горщику з кришкою. Слово "гювеч" означає одночасно: і глиняний горщик, і страва, яка в ньому готується. Хороший рецепт приготування курки повинен бути у кожної господині. Гювеч із курки з овочами - один із таких. Поєднання курки з овочами завжди цікаве, гармонійне і поживне. Курка з овочами - самий оптимальний спосіб смачно, ситно і корисно пообідати, не набираючи при цьому зайву вагу. У цьому рецепті пропонується приготувати курку з помідорами, кабачками, зеленою стручковою квасолею, ріпчастою цибулею, стручковим перцем. Корисність такого поєднання ніким не ставиться під сумнів.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

2,5 кг.

Onion

3 шт.

Chudova Marka Green Bean Salad 300g

250 г.

Squash

3 шт.

Banka Spetsiy Capsicum Chili Pepper 30g

6 шт.

Pink Tomato in Packing

6 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Preparation steps

01

Очистити і нарізати цибулю. Видалити стеблинки у кабачків і стручкового перцю.

02

Зняти шкірку кабачків і нарізати їх. Видалити насіння стручкового перцю і порізати разом зі стручковою квасолею на частини по 1 см. Помістити овочі в гювеч. Зверху покласти нарізане філе.

03

Помідори порізати кільцями і викласти на курку. Додати гарячу воду, перець, сіль, накрити кришкою. Запікати в духовці 1 годину.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min