Рибний суп з плавленим сиром - Image

Рибний суп з плавленим сиром

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Коли хочеться порадувати сімейство смачною і вишуканою першою стравою, а часу на приготування зовсім немає, на допомогу прийде наш перевірений рецепт швидкого рибного супчика з плавленим сиром. Соковиті скибочки риби, наваристий вершковий бульйон і картопля, що потопає в зелені – просто і лаконічно. Не дивлячись на легкість, суп виходить досить-таки ситним і поживним. Вибір риби – за Вами, однак рекомендуємо взяти хека – самого корисного, смачного і зручного в приготуванні представника тріскових порід. Відокремлювати кісточки від філейної частини – одне задоволення, а бульйон Ви отримаєте неймовірно ароматний і ніжний. На сирі не економте: від якості цього продукту залежить зовнішній вигляд, смак і консистенція супу.

Ingredients for the recipe

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g
20.90 - 27.99

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

70 g

Ingredients

President Druzhba Processed Cheese 38% 70g

200 г.

Packed Potatoes

330 г.

Onion

80 г.

Bay Leaf

10 г.

Dill 70g

20 г.

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

500 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

02

Сир натерти на тертці. Воду довести до кипіння, додати цибулю, рибу, сіль і перець. Через 5 хвилин додати картоплю і лавровий лист.

03

Через 20 хвилин додати сир. Кріп помити, просушити і подрібнити. Додати в суп кріп, варити 2 хвилини і потім зняти з вогню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min