Рибний салат з рисом і сиром - Image

Рибний салат з рисом і сиром

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салати з рибних консервів давно стали непереможним хітом серед застільних страв. І не дивно: прості в приготуванні і недорогі за складом, вони завжди радують багатим смаком і ефектним виглядом. Пропонований рибний салат по достоїнству заслуговує стати однією з найвдаліших інтерпретацій відомого кожному українцю салату «Мімоза». Особливість його в тому, що відварну картоплю замінюємо рисовою крупою. Переважніше використовувати розсипчастий пропарений рис: він не буде злипатися і після варіння кожне зернятко залишиться цілісним і пружним. Що стосується подачі – тут вже справа Вашої фантазії: укласти салат шарами як класичну «Мімозу», або просто змішати всі інгредієнти і заправити майонезом.

Ingredients for the recipe

Rizzoli pickled anchovy 40g
151.09

Rizzoli pickled anchovy 40g

40 g

Ingredients

Rizzoli pickled anchovy 40g

200 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

100 г.

Steamed Rice

50 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

З риби злити рідину або олію. Сир натерти на крупній тертці.

02

Рис відварити в підсоленій воді. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min