Баклажановий діп - Image

Баклажановий діп

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Багатьом, напевно, дуже цікаво дізнатися, а що ж таке баклажанові дип. А баклажанові дип - це насправді соус. І його назва походить від англійського слова "дип", що у своєму буквальному російському перекладі означає занурювати. Тобто в даний соус, кажучи російською мовою, можна мокати (занурювати) різну закуску. Цей соус можна також використовувати до птиці і м'яса. Він виходить дуже ніжний і смачний. А аромат баклажанів так і підсилює апетит. Також баклажановий дип можна використовувати, як гарнір. Крім того страва баклажановий дип - це легка в приготуванні, дуже смачна, незвичайна і корисна страва, яку можна споживати навіть у піст. Бажаємо приємного апетиту!

Ingredients

Баклажан

1 шт.

Часник

2 зубчики

Сік лимона

2 ст. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Зелена цибуля

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Викласти баклажан і часник на застелене пергаментом деко. Запікати 40 хвилин при температурі 200°C.

02

Баклажан розрізати уздовж навпіл. Ложкою дістати м'якоть і дрібно її порізати.

03

У баклажанову суміш додати роздавлений часник, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, сіль, перець, дрібно нарізану цибулю. Все збити в блендері і поставити охолоджуватися в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min