Чахохбілі з курей - Image

Чахохбілі з курей

Number of servings: 3Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Чахохбілі з курки - це відома, фірмова страва грузинської кухні. Грузинська кухня славиться своєю щедрістю, достатком і смакотою. Існує багато рецептів грузинських страв, які ви ще, напевно, не готували. Пропонуємо розширити ваш арсенал рецептів ще одним рецептом, який стане одним з ваших улюблених рецептів. Так як приготувавши чахохбілі з курки, ви не тільки дуже смачно поїсте, а й залишитеся великим шанувальником даного рецепту. Чахохбілі з курки - дуже смачна, ароматна, вишукана страва. Червоне вино підкреслить смак м'яса і зробить його неповторним. М'ясо вийде дуже ніжним, м'яким і соковитим. А кінза, базилік, петрушка і цибуля розкриють весь аромат страви.

Ingredients

Курка

800 г.

Аджика суха

0,5 ч. л.

Перець гострий

1 шт.

Кінза свіжа

6 гілочок

Олія оливкова

20 мл.

Помідори консервовані

400 мл.

Базилік сухий

3 г.

Вино червоне сухе

100 мл.

Суміш хмелі-сунелі

5 г.

Часник

3 зубчика

Петрушка свіжа

6 гілочок

Масло вершкове

25 г.

Цибуля ріпчаста

3 шт.

Цукор

1 ч. л.

Preparation steps

01

Вимити курку, порізати на частини.

02

Розжарити неглибоку каструлю, додати 1 ст. л. рослинної олії, на великому вогні обсмажити курку до напівготовності. Якщо курка жирна - олію не додавати.

03

У каструлю додати дрібно нарізані помідори, тушкувати 15 хвилин, трохи посолити. Зменшити вогонь, накрити кришкою.

04

Цибулю тонко нарізати. На окремій сковороді обсмажити до трохи золотистого кольору.

05

Смажену цибулю додати до м'яса, готувати ще 15 хвилин.

06

Влити 0,5 склянки вина, готувати ще 15 хвилин.

07

Петрушку, кінзу, часник подрібнити, гострий перець розчавити. Все це разом зі спеціями і сіллю додати до каструлі за 5 хвилин до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Чахохбілі з курей – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua