
Кольорова капуста з йогуртом і гранатом
Кольорова капуста з йогуртом і гранатом – смачна, ароматна і дуже корисна страва, що готується з мінімуму інгредієнтів. Цей легкий незвичайний салатик гідно оцінять справжні любителі кольорової капусти. Дана овочева культура вважається цінним харчовим продуктом. Так, наприклад, кольорова капуста містить рідкісний вітамін Н, що підтримує красу волосся і шкіри. Кольорову капусту можете замінити на броколі. Якщо, розділивши капусту на суцвіття, шматочки вийшли не однакового розміру – нічого страшного. Випікайте капусту до повної готовності, кілька разів перемішуючи у формі. Для даного рецепту йогурт можете брати найпростіший, типу грецького.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
1 головка
Eco Caraway
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
200 мл.
Syrorob Feta Cheese 55%
за смаком
Mint 50g
за смаком
Preparation steps
01
Попередньо розігріти духовку до 220°C. Змастити форму 1 ст. л. оливкової олії.
02
Відокремити зерна граната. Розділити кольорову капусту на суцвіття.
03
Перемішати кольорову капусту з 1 ст. л. оливкової олії, насінням кмину, сіллю і перцем.
04
Викласти капусту у форму. Запікати в розігрітій духовці протягом 30 хвилин.
05
Перемішати сіль з йогуртом і з сиром фета в кухонному комбайні до отримання однорідної маси.
06
Полити йогуртом приготовлену кольорову капусту, посипати страву подрібненим листям свіжої м'яти і зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores