Кальмар під твердим сиром - Image

Кальмар під твердим сиром

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування кальмара під сиром. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й дуже корисним. М'ясо кальмарів володіє відмінним ніжним і м'яким смаком. Воно ціниться за високу поживну цінність і цілющі властивості. Білок, що міститься у великій кількості в м'ясі кальмарів дозволяє швидко наростити м'язову масу. М'ясо кальмара містить такі мікроелементи як мідь, йод, калій, залізо, кальцій, натрій, магній, нікель, цинк. Саме вміст заліза і калію в кальмарах підтримує нормальну роботу серця і судинної системи. Крім того неймовірна користь від вживання м'яса кальмарів полягає ще й в тому, що воно містить вітаміни С, В1, РР, Е, В2, В6, В9.

Ingredients for the recipe

Frozen Squid Tubes
265.00

Frozen Squid Tubes

per 1 kg

Ingredients

Frozen Squid Tubes

2 шт.

Persha Khvylya Sliced Mushrooms 250g

150 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

4 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

KhMZ Sour Cream 20%

30 г.

Spravzhnii Syr Dutch Cheese 50%

100 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно промити та відварити кальмари (хвилини 2). Потім нарізати їх соломкою. Гриби нарізати крупними шматочками, цибулю також нарізати, спочатку почистивши. Далі гриби з цибулею підсмажити до золотистого кольору.

02

Потім зварити яйця та нарізати їх соломкою. Кальмари, гриби з цибулею, яйця заправити майонезом та сметаною.

03

Затерти все твердим сиром та поставити у мікрохвильову піч до готовності. Дуже смачно. Подавати в гарячому вигляді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min