Тунець в духовці з грушею - Image

Тунець в духовці з грушею

Number of servings: 2Cooking time: 2 h 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Досить вишукана і водночас дуже простау приготуванні страва - стейк з тунця, замаринований у вині та маці, запечений в духовці з гарніром із груш. Це прекрасний варіант для романтичної або святкової вечері, на день народження, новий рік або будь-яке інше свято. У даному варіанті рецепта пропонується подати груші в сирому вигляді, але якщо ви не готові так експериментувати, то можете протушкувати їх у вині або запекти разом з тунцем у фользі. Також непогано поєднуватися буде сир, особливо брі або камамбер. Але різноманітні спеції тут будуть зайві, адже весь секрет в простоті. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Tuna
740.10

Tuna

per 1 kg

Ingredients

Tuna

400 г

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл

Freshme Orange Juice 0.5l

100 мл

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

150 мл

Poppy

за смаком

Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g

1 шт.

Preparation steps

01

Покласти в миску стейки тунця, додати оливкову олію, апельсиновий сік, вино, мак. Залишити маринуватися мінімум на 2 години. Духовку розігріти до 190 градусів.

02

Дістати стейки, загорнути у фольгу і покласти на деко. Поставити в розігріту духовку і запікати близько 13 хвилин. Груші помити і нарізати часточками. Дістати стейк з духовки і нарізати скибочками. Додати сіль, перець. Прикрасити тунець грушею і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min