Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом  - Image

Салат з кальмарів з сиром фета і виноградом

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ніжний смак кальмара давно оцінили навіть найвибагливіші гурмани, проте легко очистити цей морський делікатес для деяких стало непосильним завданням. Насправді ж, це зовсім не складно. Потрібно лише опустити тушку в ємність з окропом на п'ять секунд, потім – у крижану воду. І плівочки видаляться без особливих труднощів. Ось і весь секрет. Як варіант, з цим корисним морепродуктом можна приготувати смачний і легкий салат. Пікантне поєднання кисло-солодкого винограду і легкої солонуватості грецького сиру настільки незвично, наскільки божественно. Рекомендуємо використовувати великі сорти винограду як зеленого, так і блакитного кольору (наприклад, августин і гарольд): салатик буде виглядати ефектніше.

Ingredients for the recipe

Lollo Bionda Green Salad
34.80

Lollo Bionda Green Salad

Ingredients

Lollo Bionda Green Salad

200 г.

Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg

200 г.

Grape

100 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

100 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Салат помити, просушити, нарвати руками. Виноград помити і розрізати на половинки.

02

Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім нарізати їх кільцями. Сир фета розкришити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min