
Салат з тунцем і кукурудзою
Зверніть увагу на пропонований салатик. Незаперечна його перевага в тому, що салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його починати готувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Тобто подавати до святкового столу таку чудову страву можна завжди в найсвіжішому вигляді. Головний акцент салатику – ароматний тунець, консервований у власному соку, який високо цінується завдяки ніжному і делікатному смаку. Ця делікатесна рибка прекрасно почуває себе в компанії солодкої консервованої кукурудзи і свіжої зелені. Просто, але зі смаком. Зверніть увагу, рибні консерви самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Calvo California canned tuna salad 150g
240 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
200 г.
Parsley 70g
40 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З тунця злити рідину або олію. Розім'яти його виделкою.
02
З кукурудзи злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, спеції і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores