Картопляний салат з лососем - Image

Картопляний салат з лососем

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Будь-яка страва, яка містить рибу, стає для вас безцінним подарунком природи. Закономірно, що Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати її не менше 2-3 раз на тиждень. Риба легко засвоюється, містить незамінні для нас мікроелементи, але найбільша її цінність у високому вмісті Омега-3-кислот, без яких людині просто не вижити. Лосось же, окрім усього вищепереліченого, має ще і чудовий смак, який надасть картоплі приємні смакові відтінки. І зовсім не зайвим тут виявиться і огірок, який додасть страві приємної свіжості і не підкине вам зайвих калорій.

Ingredients for the recipe

Peeled Young Small Potatoes 1kg
91.69

Peeled Young Small Potatoes 1kg

1 kg

Ingredients

Peeled Young Small Potatoes 1kg

5-7 шт

Lightly Salted Salmon

50г

Dill 70g

2 гілочки

Salt Egypt

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст.л.

Deroni Dijon Mustard 200g

1 ч.л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ч.л.

Preparation steps

01

Картоплю помити щіткою і відварити в підсоленій воді. Потім охолодити до кімнатної температури і нарізати кубиками. Якщо картопля дуже маленька, її можна залишити цілою.

02

Слабосолене філе лосося нарізати тонкими смужками, огірки - маленькими кубиками.

03

Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю із оливкової олії, гірчиці і лимонного соку. Посипати салат кропом і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min