
Риба, запечена під овочами і сиром
У Вас сьогодні рибний день? Тоді саме час порадувати домашніх простою, але дуже смачною і красивою стравою – рибою, запеченою під овочами і сиром. Відразу хочеться відзначити, що найбільш виграшно використовувати філе білої морської риби з мінімальною кількістю кісток, такої як хек, пангасіус, минтай. За рахунок того, що овочі знаходяться зверху, вони віддають рибці свій сік, роблячи її ніжною і соковитою. Яєчно-борошняний кляр утворює скоринку, що тане в роті. Важливо укладати овочі наступним чином: спочатку цибульні кільця, потім скибочки томатів. У такому випадку цибуля виходить хрусткою, а не тушкованою. Ароматний сир у поєднанні з майонезом робить «верхівку» не тільки золотисто-хрусткою, але й соковитою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
1 кг.
Packed Onion from 3kg
200 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Grana Padano 32% cheese
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
30 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рибу (бажано філе) помити, нарізати на порційні шматки. За смаком додати сіль і перець. Яйця збити, по трохи додати борошна і добре перемішати. Обваляти шматочки риби в яєчному клярі і обсмажити на сковороді. Духовку розігріти до 180°C.
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Помідори помити і нарізати скибочками. Сир натерти на дрібній тертці. На деко викласти рибу, потім цибулю, трохи змастити майонезом, викласти помідори і посипати сиром. Поставити деко в духовку і запікати близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores