
Запечена форель з овочами і сиром камамбер
Дуже цікаве страва. Хороша вона не тільки підбором корисних інгредієнтів, а й сама форма подачі страви викликає захоплення. Якщо подавати страву прямо у фользі, то вона ніби віддає домашнім теплом і затишком. І навіть якщо ви зібралися цією стравою пригощати гостей, це тільки додасть ще більшого таїнства вашим посиденькам і згуртує всю компанію. Але смак самої страви затьмарить навіть форму її подачі . Риба у фользі - це дивовижний смак. А якщо ще й із овочами та приправами - то ви отримуєте ще більшу смакову гаму. Тому така страва легко зійде як повноцінна. Хоча якщо вам хочеться зробити до неї гарнір, то зайвим він не буде.
Ingredients
Форель
300 г
Помідори
200 г
Цукіні
200 г
Цибуля
40 г
Часник
10 г
Чебрець
4 г
Сир камамбер
100 г
Масло вершкове
20 г
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Цукіні помити, нарізати кубиками. Помити помідори, нарізати кубиками або часточками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Часник очистити і розчавити або подрібнити.
02
Відокремити м'якоть риби від кісток і нарізати кубиками. Сир нарізати пластинками. З фольги вирізати 2 шматки, сформувати конвертики і змастити їх маслом.
03
Розігріти духовку до 220 градусів. Укласти на фольгу овочі, потім рибу, чебрець і часник. Додати сіль і перець, зверху пластинки сиру. Закрити фольгу, покласти на деко і поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати можна прямо у фользі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores