
Запечена форель з овочами і сиром камамбер
Дуже цікаве страва. Хороша вона не тільки підбором корисних інгредієнтів, а й сама форма подачі страви викликає захоплення. Якщо подавати страву прямо у фользі, то вона ніби віддає домашнім теплом і затишком. І навіть якщо ви зібралися цією стравою пригощати гостей, це тільки додасть ще більшого таїнства вашим посиденькам і згуртує всю компанію. Але смак самої страви затьмарить навіть форму її подачі . Риба у фользі - це дивовижний смак. А якщо ще й із овочами та приправами - то ви отримуєте ще більшу смакову гаму. Тому така страва легко зійде як повноцінна. Хоча якщо вам хочеться зробити до неї гарнір, то зайвим він не буде.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Live Trout
300 г
Pink Tomato in Packing
200 г
Zucchini
200 г
Onion
40 г
Garlic
10 г
Metro Chef Cutted Thyme 60g
4 г
Cantorel Camembert Geant Cheese 60%
100 г
Homemade Butter
20 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цукіні помити, нарізати кубиками. Помити помідори, нарізати кубиками або часточками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Часник очистити і розчавити або подрібнити.
02
Відокремити м'якоть риби від кісток і нарізати кубиками. Сир нарізати пластинками. З фольги вирізати 2 шматки, сформувати конвертики і змастити їх маслом.
03
Розігріти духовку до 220 градусів. Укласти на фольгу овочі, потім рибу, чебрець і часник. Додати сіль і перець, зверху пластинки сиру. Закрити фольгу, покласти на деко і поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати можна прямо у фользі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores