
Мандариновий мармелад
Мармелад дуже цінується за свої смакові якості. І це не даремно. Мармелад дуже смачний і корисний. У першу чергу тому що через особливості його приготування, після довгого кип'ятіння у ньому утворюються така речовина як пектин. А пектин - це справжній санітар організму, він виводить токсини і радіонукліди, нормалізує роботу травної системи, знижує рівень холестерину в крові, підвищує тонус серцевого м'яза. На жаль такий корисний мармелад є нечастим гостем на прилавках магазинів, бо туди входять, крім фруктів і цукру, ще багато некорисних речовин і барвників. Ми ж вам пропонуємо зробити свій корисний домашній мандариновий мармелад.
Ingredients
Lorado Tangerines in Syrup 850ml
18 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
800 г.
Preparation steps
01
Проварити неочищені, нарізані на кружечки мандарини у воді протягом 20 хвилин.
02
Додати цукор і варити ще протягом 40 хвилин.
03
Готовий мармелад перекласти в контейнер і залишити остигати.
04
Можна зберігати в холодильнику протягом 1 місяця.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores