Сирники прибалтійські - Image

Сирники прибалтійські

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Представляємо вашій увазі відмінну домашню страву, ласощі з глибокого дитинства - сирники. Але сирники ми готуватимемо не вітчизняні, а прибалтійські. Вважається, що сирники - це страва східно-європейських країн. Це Україна, Росія, Білорусія. Природно, що ареал такої смачної страви, як сирники не міг довго залишатися в одних межах. Сирники спробували в інших країнах, трошки додали щось своє і назвали сирники по-своєму. Ось тепер ми маємо справу з прибалтійськими сирниками. Їх головна відмінність від наших вітчизняних побратимів - це те, що вони обвалюються не в борошні, а в сухариках. У будь-якому випадку варто спробувати. Виходить дуже смачно.

Ingredients for the recipe

Domestic Cottage Cheese
205.00

Domestic Cottage Cheese

per 1 kg

Ingredients

Domestic Cottage Cheese

150 г.

Top Grade Wheat Flour

3 ст.л.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

2 ст.л.

Homemade Butter

1 ч.л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

У мисці змішати сир, цукор і сіль, розтерти. Додати половину сметани, яйце, масло і борошно, все перемішати.

02

З тіста зробити сирники, обваляти в сухарях, обсмажити на олії, до золотистої скоринки.

03

При подачі додати зверху сметану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min