Варення із ревеню та полуниці - Image

Варення із ревеню та полуниці

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Варення із ревеню та полуниці - це загадка смаку. І, що ми робитимемо для того, щоб пізнати його трохи краще? Звичайно ж, розгадувати, готувати і куштувати. Приготувати варення з ревеню і полуниці дуже просто, і не дивно, що цей рецепт мрія кожної господині. Поєднання солодкої полунички і кисленького ревеню подарують улюблений смак з дитинства. Влітку упустити шанс заготовити корисні ласощі просто неможливо. Ми вам допоможемо запастися варенням з полуниці і ревеню, і не дозволимо втратити задоволення зміцнити своє здоров'я і зігрітися в холодну пору року. Та й улюблений чай вам теж необхідно прикупити, адже це незамінний напій у доповнення до апетитного десерту.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
356.90

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,2 кг.

Seedera Rheum Rhaponticum Seed 0.5g

1 кг.

Strawberries

1 кг.

Lemon

1 шт.

Preparation steps

01

Спочатку нарізати на шматочки ревінь. Викласти в ємність і засипати цукром.

02

Як тільки ревінь пустить сік, а цукор розчиниться - поставити на середній вогонь. Довести до кипіння і варити 10 хвилин.

03

Тим часом нарізати чисту полуницю. Додати її до ревеню і варити ще 20 хвилин. В кінці варки додати сік одного лимона. Перемішати.

04

Періодично знімати піну з варення. А готовий продукт закатати в стерилізовані банки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min