
Печиво на розсолі
Печиво на розсолі - просте у приготуванні і одне з самих дешевих за витратами печиво. Цей рецепт, без сумніву, візьмуть на замітку люди, що дотримуються посту, адже в переліку інгредієнтів немає ні яєць, ні молочних продуктів. Який розсіл використовувати? Можна помідорний, а можна огірковий. Головне, щоб він був смачним. Для додання випічці рихлості додають розпушувач. Замість 2-х чайних ложок розпушувача можна взяти 1 чайну ложку соди..Печиво, приготоване на розсолі, виходить трішечки солонуватим з ледь вловимим пряним смаком. Якщо Ви хочете, щоб печиво вийшло більш хрустким, розкатайте тісто трохи тонше. Рослинну олію бажано використовувати без запаху.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Slavia Suluguni Pickled Cheese 45%
16 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
16 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
16 ст. л.
7 Flour 1kg
400 г.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Preparation steps
01
Розсіл змішати з маслом.
02
Додати цукор.
03
Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.
04
Розкачати тісто завтовшки близько 5 мм.
05
За допомогою формочок вирізати фігурки.
06
Деко застелити папером для випічки. Викласти печиво. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores