Мастика з маршмеллоу - Image

Мастика з маршмеллоу

Number of servings: 1Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Судячи по способу приготування і часу, який вимагає ця страва, вона досить легка і не складна. Але потрібно все таки розібратися, що таке це маршмеллоу. Це цукерки, які нагадують зефір. Складається він з желатину і цукру, ну і звичайно ж ароматизатори. Ви легко знайдете такі в супермаркеті. Дрібні шматочки маршмеллоу можна додавати куди - завгодно, не тільки в десерти, а й навіть у салати. У нашому рецепті завдяки маршмеллоу ви отримаєте відмінний десерт, який порадує вас і ваших гостей не тільки презентабельним видом, але і відмінним смаком. Адже з нього можна зробити по істині чудові фігурки, які сподобаються не тільки дітям, але й дорослим теж.

Ingredients

Маршмелов

100 г.

Лимонний сок

1 ст. л.

Цукрова пудра

1 ст.

Preparation steps

01

У маршмеллоу додати лимонний сік і нагріти в мікрохвильовій печі (10-20 сек.). Потім порціями вводити цукрову пудру, розмішуючи лопаткою.

02

Коли розмішувати стане важко, викласти масу на стіл, посипаний цукровою пудрою, і розминати до тих пір, поки мастика не перестане липнути до рук.

03

Маршмеллоу загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хв.

04

Готову мастику дістати, викласти на стіл, посипаний крохмалем і починати формувати вироби.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мастика з маршмеллоу – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua