Мандариновий торт (в мультиварці) - Image

Мандариновий торт (в мультиварці)

Number of servings: 12Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Давно відомо, що страви, приготовлені в мультиварці, мають ряд переваг. По-перше, всі інгредієнти кожної страви, яку ви приготуєте в мультиваркці, будуть такими ж корисними, як і в сирому вигляді. По-друге, це значно економить ваш час. Адже ви можете навіть поставити пиріг випікатися на ніч, а вранці матимете смачні солодощі до сніданку. Не потрібно постійно стежити, чи не пригорить страва, чи все в порядку. Мультиварка все зробить за вас. А тим більше, якщо замісити тісто на мандариновий торт так легко і просто. З ним впорається навіть молода господиня. Через годину ви вже будете мати на столі смачний легкий домашній пиріг.

Ingredients

Борошно пшеничне

1 ст.

Цукор

1 ст.

Розпушувач

1 ч. л.

Яйце куряче

2 шт.

Масло вершкове

25 г.

Сік манадарина

250 мл.

Цукрова пудра

для прикраси

Preparation steps

01

Відокремити білки від жовтків. Білки збити, жовтки розтерти з цукром. Борошно разом із розпушувачем просіяти в миску з жовтками. Постійно помішуючи влити мандариновий сік в миску з борошном, потім додати білки.

02

Обережно перемішати всю суміш. Викласти тісто в змащену маслом чашу мультиварки. Готувати при температурі 120°С, в режимі "Мультикухар" 35 хвилин.

03

Витягнути з чаші мультиварки готовий торт, дати трохи охолонути, посипати зверху цукровою пудрою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мандариновий торт (в мультиварці) – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua