Крем із шоколаду і вершків - Image

Крем із шоколаду і вершків

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Представляємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування не менш приголомшливого крему з шоколаду і вершків. Такий шоколадний вершковий крем можна використовувати в якості перемазки коржів торту, тістечок, для наповнення трубочок. Його також можна успішно використовувати в якості самостійного десерту, додавши до нього горішки або ягоди. Як ви встигли помітити, в даному рецепті присутнього цукру дуже мало, тому крем виходить зі смаком насиченого шоколаду. Але в принципі, якщо ви великі ласуни, то цукру можна додати і трохи більше. Приготуйте такий крем про запас, і кожен день у вас буде новий десерт.

Ingredients

Цукор

1 ч. л.

Вершки

450 мл.

Шоколад гіркий

100 г.

Жовток яєчний

3 шт.

Preparation steps

01

У каструлі нагріти вершки з цукром на водяній бані, змішувати до розчинення цукру. Додати шоколад, змішувати до повного розчинення. Зняти з вогню.

02

Збити яєчні жовтки, влити їх в шоколадну масу. Перемішати.

03

Розігріти духовку до 170°С, викласти масу у форму для випікання, заповнюючи не до країв. Поставити форму на деко, налити воду в деко, поставити в духовку на 20 хвилин. Готовий крем охолодити протягом 2 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Крем із шоколаду і вершків – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua