Хлібний пудинг із мускатним горіхом - Image

Хлібний пудинг із мускатним горіхом

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пудинг - це істинно англійський десерт. З'явився він в Англії приблизно в тринадцятому сторіччі. Спочатку він готувався у вигляді каші, в яку додавали хліб, родзинки, мигдаль, чорнослив і мед і подавали її гарячою. До речі, така страва була традиційною стравою англійського різдвяного столу. Потім рецепт трансформувався, і пудинг став готуватися із залишків вчорашнього хліба, з'єднаних з яйцем і запечених у формі. Ми вам пропонуємо сьогодні приготувати хлібний пудинг з мускатним горіхом. Це легка, повітряна як хмара, смачна і дієтична страва дуже порадує вас сьогодні. Рецепт дуже простий, а виходить корисний і незвичайний сніданок. Відмінний початок дня - вчорашній хліб перетворився на найніжніший десерт.

Ingredients

Горіх мускатний

за смаком

Лимони

1 шт.

Яйце куряче

6 шт.

Вершки

100 мл.

Молоко

500 мл.

Цукор

100 г.

Масло вершкове

2000 г.

Родзинки

200 г.

Хліб білий

2 кг.

Preparation steps

01

Білий хліб нарізати скибочками, кожен шматочок намазати вершковим маслом, не товстим шаром.

02

Форму для випікання змастити маслом, викласти у форму хліб шарами, кожен шар посипати родзинками.

03

Яйця трохи збити. Змішати цукор з молоком, вершками і лимонною цедрою, нагріти дану суміш. Змішати молочну суміш з яєчною, залити загальної сумішшю хліб у формі.

04

Посипати зверху мускатним горіхом, випікати при 180°С протягом 30-40 хвилин. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Хлібний пудинг із мускатним горіхом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua