Горохове пюре - Image

Горохове пюре

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не дивлячись на те, що горох люблять далеко не всі, все ж існують страви, які можуть підкорити навіть злісних не любителів бобових. Наприклад, горохове пюре. Не дивлячись на всю простоту рецепта, все ж страва виходить дуже смачною. Можливо саме завдяки цій самій простоті страва і має успіх у багатьох, хто вже встиг її спробувати. Якщо хочеться чогось швидкого і легкого на обід або вечерю, тоді можна сміливо готувати горох. Адже крім смаку, він має дуже багато корисних властивостей. Його головна особливість в тому, що після приготування він не втрачає свої властивості. Він добре допомагає при хворобах кишкового тракту, знижує ризик онкології та серцево-судинних захворювань. Зелень і бекон тільки додасть особливу пікантність страві.

Ingredients

Горох

250 г

Рослинна олія

2 ст.л

Вершкове масло

40 г

Мускатний горіх

за смаком

Сіль

за смаком

Цибуля

2 шт.

Preparation steps

01

Залийте горох 1 л води і варіть на середньому вогні протягом години.

02

Коли горох стане м'яким, розімніть його в пюре (найзручніше зробити це за допомогою блендера), підливаючи трохи води до потрібної консистенції

03

Додайте вершкове масло, посоліть і приправте мускатним горіхом за смаком.

04

Для подачі цибулю наріжте кільцями або півкільцями і підсмажте до золотистого кольору в розігрітій рослинній олії.

05

Розкладіть пюре по тарілках, прикрасьте кільцями смаженої цибулі (або беконом чи зеленню - на ваш вибір) і подавайте.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Горохове пюре – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua