Кекси з вишнею і ваніллю - Image

Кекси з вишнею і ваніллю

Number of servings: 12Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кекси з вишнею і ваніллю - смачна, ніжна, повітряна випічка з ванільним ароматом і вишневою кислинкою, солодке частування для домашнього чаювання. Процес приготування не викличе утруднень навіть у кулінара-початківця. Все просто, зрозуміло і швидко, а результат не засмутить. Приготувавши кекси з вишнею і ваніллю в перший раз, будете повертатися до цього рецепту не один раз. Порада: в залежності від пори року можна використовувати вишню свіжу, консервовану або заморожену.

Ingredients

Борошно

300 г.

Сметана

200 г.

Яйця

2 шт.

Вершкове масло

100 г.

Цукор

140 г.

Консервована вишня

100 г.

Ванільний цукор

10 г.

Розпушувач

2 ч. л.

Лимонний сік

0,5 ч. л.

Цедра лимона

за смаком

Сіль

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Лимон промити і акуратно зняти з нього цедру.

02

Змішати в мисці борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і цедру лимона. Ретельно перемішати.

03

Лимон, розрізати навпіл і видавити з нього сік.

04

Вершкове масло розтопити на сковороді.

05

У другій мисці збити яйця, сметану, розтоплене вершкове масло і лимонний сік.

06

Потім обидві суміші з'єднати в одну і ретельно перемішати до однорідного стану.

07

Консервовану вишню викласти на дрібне сито і дати стекти соку. Далі підмішати вишню до тіста.

08

Соняшниковою олією змастити форму для випікання кексів і розподілити тісто по формах.

09

Форми викласти на деко і відправити їх випікатися в духовці при температурі 200°С приблизно хвилин 20.

10

Після чого вийняти деко з духовки, вийняти кекси з форм і остудити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кекси з вишнею і ваніллю – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua