Яблучний джем в мікрохвильовій печі - Image

Яблучний джем в мікрохвильовій печі

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Не дарма яблуко називають плодом здоров'я. Це дивовижний продукт, який є найбільш вживаним і поширеним фруктом в нашій країні. Корисність його незаперечна. Яблуко - багате джерело цілого ряду вітамінів: С, В1, В2, Р, Е, джерело заліза, що легко засвоюється Неоціненна користь яблук при авітамінозі і недокрів'ї. Щоб перелічити всі діагнози, при яких необхідно вживати яблука, просто не вистачить місця. Тому цей фрукт повинен бути присутнім у раціоні людини в будь-якому вигляді, в тому числі і у вигляді яблучного джему. Приготувати яблучний джем швидко і легко можна, скориставшись мікрохвильовкою. Приготований в мікрохвильовці яблучний джем можна подати з підсмаженими тостами або з печивом.

Ingredients

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

0,5 кг.

Vash Tsukor Sugar 10kg

550 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

15 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно помити яблука. Потім видалити в них серцевину з кісточками та нарізати їх часточками. Покласти часточки яблук у велику металічну кастрюлю та додати цукор.

02

Не перемішувати та не закривати кришкою. Нагрівати 9-11 хвилин при максимальній потужності. Перетерти яблука в блендері з цукром, нагрівати ще 9-10 хвилин при максимальній потужності.

03

Змішати з 1 ст. л. лимонного соку. Охолодити яблучний джем та перекласти в банки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min