
Запечений сир рікота з персиками
Цей рецепт відразу ж візьмуть на замітку любителі смачного і корисного молочного продукту, візитки сонячної Італії - сиру рікота. Справжня італійська рікота виробляється із сироватки, що залишилася на молочних виробництвах після приготування моцарели або іншого сиру. За зовнішнім виглядом вона схожа на м'який кисломолочний сир, але при цьому вона менш кисла і більш гладка. Запечений сир рікота з персиками - смачний, ніжний десерт. Його приготування в духовці на водяній бані являє собою процес, коли форми з майбутнім десертом ставляться в форму більшого розміру, яку потрібно наповнити окропом приблизно на 2/3 від рівня продукту в маленьких формах. Подавати готовий десерт потрібно гарячим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lorado Peach Halves in Light Syrup 820g
300 г.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
250 г.
Lemon
0,5 шт.
Aro Powdered Sugar 250g
45 г.
Homemade Butter
40 г.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Форми для запікання змастити вершковим маслом і присипати цукровою пудрою.
02
Змішати сир, яйце, цедру половини лимона, цукрову пудру. Розкласти отриману суміш у формочки для запікання. Готувати в духовці на водяній бані 30 хвилин при 180ºС.
03
Персики порізати на 8 часточок кожен. На сковороді розтопити вершкове масло, додати мед і обсмажити персики з одного боку. Перевернути і додати сік половини лимона. Готувати до випаровування соку.
04
Готовий десерт присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores