Залетті (печиво) - Image

Залетті (печиво)

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Залетті - це традиційні венеціанські печива. Венеціанський дух у цього печива на обличчя. Печиво виходить дуже сонячним, тобто приємного насиченого жовтого кольору, завдяки наявності в ньому кукурудзяного борошна. Воно на смак виходить ніжне і розсипчасте, з ароматом родзинок. До того ж, печиво дуже легко готувати. У цьому печиві є деяка простота, але в цей же самий час воно неймовірно смачне. Любителі кукурудзяної випічки особливо будуть насолоджуватися цим печивом. До того ж, воно дуже корисне. Його рекомендують їсти всім у кого є проблеми зі здоров'ям, так як в кукурудзяного борошна міститься дуже багато корисних речовин. Всім радимо і рекомендуємо приготувати дане печиво!

Ingredients

Борошно пшеничне

100 г

Борошно кукурудзяне

150 г

Цукор

60 г

Яйце

1 шт

Розрихлювач для тіста

3 г

Молоко

75 мл

Масло вершкове

50 г

Родзинки

100 г

Preparation steps

01

Два види борошна змішати з розпушувачем.

02

Додати родзинки, масло (розм’якшене), молоко і яйце.

03

Замісити тісто.

04

З тіста зформувати печиво, можна повирізати формочками.

05

Випікати у духовці 15 хвилин при 170 градусах.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Залетті (печиво) – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua