Залетті (печиво) - Image

Залетті (печиво)

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Залетті - це традиційні венеціанські печива. Венеціанський дух у цього печива на обличчя. Печиво виходить дуже сонячним, тобто приємного насиченого жовтого кольору, завдяки наявності в ньому кукурудзяного борошна. Воно на смак виходить ніжне і розсипчасте, з ароматом родзинок. До того ж, печиво дуже легко готувати. У цьому печиві є деяка простота, але в цей же самий час воно неймовірно смачне. Любителі кукурудзяної випічки особливо будуть насолоджуватися цим печивом. До того ж, воно дуже корисне. Його рекомендують їсти всім у кого є проблеми зі здоров'ям, так як в кукурудзяного борошна міститься дуже багато корисних речовин. Всім радимо і рекомендуємо приготувати дане печиво!

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

100 г

Sto Pudiv Corn Flour 500g

150 г

Vash Tsukor Sugar 10kg

60 г

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

75 мл

Homemade Butter

50 г

Raisins

100 г

Preparation steps

01

Два види борошна змішати з розпушувачем.

02

Додати родзинки, масло (розм’якшене), молоко і яйце.

03

Замісити тісто.

04

З тіста зформувати печиво, можна повирізати формочками.

05

Випікати у духовці 15 хвилин при 170 градусах.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min