Закуска з нуту і маслин - Image

Закуска з нуту і маслин

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Готується ця закуска швидко, з простих продуктів. Нут (турецький горох) - бобова рослина, з його бобів готують чимало смачних і оригінальних страв. Смачні бутерброди виходять з нутом, маслинами, печерицями та шинкою. У рецептах часто зустрічається консервований нут. Якщо замочити, а потім відварити сухий нут, то практично вийде той же самий продукт. Закуску з нуту і маслин можна подавати і у вигляді сендвічів. Ця закуска з нуту збагатить ваш організм білками і вуглеводами, як і всі бобові культури. Нут - гарне джерело рослинного білка і клітковини. Спробуйте і не розчаруєтеся.

Ingredients

Нут консервований

400 г.

Маслини без кісточок

50 г.

Цибуля червона

0,5 шт.

Лимон

0,5 шт.

Петрушка

1 пучок

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Оливкова олія

за смаком

Preparation steps

01

Маслини порізати дрібними шматочками. Частину маслин залишити для прикраси.

02

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

03

Петрушку промити і також дрібно нарізати.

04

З половинки лимона зняти акуратно цедру, а потім видавити з нього сік.

05

У мисці змішати консервований нут, дрібно нарізані маслини, цибулю, петрушку, цедру і сік лимона. За смаком додати сіль і перець і добре перемішати.

06

Потім трохи товкачем розім'яти масу, але вона не повинна виглядати як пюре. Після чого додати трохи оливкової олії і перемішати.

07

Решту маслин нарізати кружечками. Масу намазати на скибочки хліба, зверху прикрасити кружечками маслин і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Закуска з нуту і маслин – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua