Віденські котлети з курячого філе - Image

Віденські котлети з курячого філе

Number of servings: 6Cooking time: 2 h 45 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Котлети з такою романтичною назвою "віденські" як би натякають нам, що скуштувавши їх ми отримаємо насолоду. Котлети виходять дуже смачними і соковитими. Нюанс приготування віденських котлет з курячого філе полягає в тому, що цілісний шматок м'якоті або філе дрібно рубають на шматочки ножем, не прокручуючи через м'ясорубку. На перший погляд приходить думка, що шматочки навіть дрібно порубані важче піддаються просмажуванню, ніж котлети з фаршу, пропущеного через м'ясорубку. Але всю ситуацію рятує те, що рубане м'ясо попередньо маринується не менше двох годин в холодильнику.Таким чином, котлети виходять дуже ніжними і соковитими. Подавати можна зі свіжими овочами, присипавши зеленню.

Ingredients for the recipe

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
556.20

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet

400 г.

Eurogroup Chicken Eggs 10pc

1 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

100 г.

Dr. Oetker Potato Starch 75g

2 ст. л.

Garlic

1 зуб.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

5 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Vigor Selected Spices Khmeli Suneli Seasoning Blend 50g

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе порізати на дрібні кубики. Зубчик часнику натерти на дрібній тертці.

02

Скласти в миску всі інгредієнти фаршу: куряче філе, майонез, крохмаль, яйце, часник, спеції і рівномірно перемішати. Посолити за смаком, закрити кришкою і прибирати в холодильник на 2 години.

03

На сковороду з розігрітим маслом викладати ложкою фарш і зформувати котлети, обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min