Теплий салат із кольоровою капустою - Image

Теплий салат із кольоровою капустою

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Теплий салат із кольоровою капустою – оригінальна вегетаріанська страва для справжніх цінителів здорового способу життя. Завдяки незвичайному поєднанню смаків його можна вважати екзотичним. У процесі запікання капусти в духовці необхідно періодично її помішувати. Замість винного оцту допустимо використовувати яблучний. Даний салат можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. У першому випадку смак всіх інгредієнтів відчувається сильніше. Холодний, салатик стає більш м'яким і просоченим заправкою. Перед подачею страву можна присипати кунжутним насінням або тертим пармезаном.

Ingredients

Кольорова капуста

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Мед

1,5 ст. л.

Кріп

1 пучок

Шпинат

50 г.

Родзинки

1 жменя

Оливкова олія

за смаком

Винний оцент

3 ст. л.

Подрібнений мигдаль

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.

02

Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.

03

Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.

04

Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.

05

Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Теплий салат із кольоровою капустою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua