Теплий середземноморський салат із баранини - Image

Теплий середземноморський салат із баранини

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Національна кухня Середземномор'я включає в себе кілька ідентичних кухонь, схожих між собою за рахунок використання в стравах певного набору продуктів. Особливість теплого середземноморського салату із баранини в тому, що основні інгредієнти (м'ясо, перець і баклажани) обсмажуються на грилі. Продукти, приготовані на грилі – здорова альтернатива стравам зі смажених продуктів. Запікати червоний перець необхідно шкіркою вгору, попередньо видаливши насіння і білі мембрани. Баклажани наріжте по діагоналі. Овочі обсмажувати на грилі до рум'яної скоринки. Замариновану баранину необхідно нарізати поперек волокон. Смачно і колоритно.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

130 г.

Garlic

4 шт.

Eco Roman Cumin 15g

2 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

1 ч. л.

Grilled Eggplant

5 шт.

Helcom Dried Tomatoes with Cranberries in Oil 327ml

100 г.

McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg

150 г.

Pickled Cucumbers

1 шт.

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

150 г.

Arugula 50g

100 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати в мисці 60 мл. оливкової олії, дрібно нарізаний часник, кмин і чорний перець. Перемішати суміш, залити м'ясо в окремій ємності, дати настоятися м'ясу.

02

Розігріти сковороду-гриль. Перець очистити, нарізати середніми шматочками. Обсмажити на сковороді перець, після чого перекласти в пакет, залишити на деякий час охолонути, потім зняти шкірку з перцю.

03

Розігріти сковороду-гриль повторно. Баклажани нарізати шматочками, змішати з 60 мл. оливкової олії. Обсмажити на сковороді баклажани 2-3 хвилини з обох сторін.

04

Замариноване м'ясо покласти на гриль, обсмажити по 4 хвилини з кожного боку, після чого покласти у фольгу на 5 хвилин.

05

Відварити в підсоленій воді квасолю. Після, промити під водою.

06

М'ясо нарізати тонкими шматочками, змішати в мисці разом з перцями, баклажанами, помідорами, додати також нарізаний огірок, додати квасолю й маслини. Всипати руколу. Ретельно перемішати. Залити заправкою, додати за смаком сіль.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min