Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном - Image

Теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Любите молочні коктейлі? У такому випадку, приготуйте теплий мілкшейк з кокосом і кардамоном. Як Ви зрозуміли, даний напій подають і теплим, і холодним. Пінисту основу коктейлю становить молоко і збите пюре кокосового горіха. Особливість напою – в індійській тропічній прянощі кардамон, яка не з чуток вважається однією з найдорожчих і найцінніших у світі. Від чого і друге ім'я – «цариця спецій» або «райське зерно». Плоди кардамону володіють сильним, але в теж час приємним і не нав'язливим ефірним ароматом камфорного масла з легкими нотками лимону.

Ingredients for the recipe

Bounty Ice Cream with Coconut Pulp and Milk Chocolate Pieces 255g
331.40 - 367.90

Bounty Ice Cream with Coconut Pulp and Milk Chocolate Pieces 255g

255 g

Ingredients

Bounty Ice Cream with Coconut Pulp and Milk Chocolate Pieces 255g

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 л.

Verival Unrefined Cane Sugar 500g

50 г.

Eco Cardamom 6g

10 шт.

Preparation steps

01

М'якоть розламати на шматочки, покласти в чашу блендера, влити сюди ж 100 мл. води, подрібнити суміш в пюре.

02

Розігріти невелику каструлю на маленькому вогні, влити молоко, додати цукор, помішуючи додати кокосове пюре. Додати потовчене насіння кардамону, довести практично до кипіння, відразу ж зняти з вогню, залишити на 20 хвилин.

03

Процідити суміш через сито, після збити блендером до пінистого стану, подавати гарячим або холодним.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min