Сирний хліб - Image

Сирний хліб

Number of servings: 6Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Не поспішайте позбавлятися від злегка засохлого хліба! Хліб є життєво важливим продуктом, а викидати його - у багатьох країнах вважається поганою прикметою. Тим більше в наш складний, пост- і перед- кризовий час, багатьом доводиться згадати дешеві старовинні рецепти і звернутися за допомогою до досвіду наших бабусь. Різноманіття закусок із хліба, продукту, який є в кожному будинку, з часом зростає. Хлібні закуски представлені в широкому асортименті: грінки, сендвічі, бутерброди ... Найчастіше хліб використовується в складі інших закусок в якості другорядного інгредієнта, а в запропонованому рецепті хліб є основою. Сирний хліб - смачна і ароматна закуска, яку приготувати дуже швидко і легко.

Ingredients for the recipe

Dr.Schar gluten-free white bread 200g
169.90 - 216.13

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

250 g

Ingredients

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

1 шт.

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Homemade Butter

50 г.

Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%

300 г.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати хліб на квадратики, не дорізаючи до дна, щоб хліб не розсипався.

02

Сир нарізати тонкими скибочками.

03

Розкласти скибочки сиру між квадратиками хліба.

04

Вершкове масло розтопити і перемішати з перцем, зеленню і сіллю.

05

Полити хліб маслом із зеленню, помістити на деко застелене фольгою і відправити у попередньо розігріту до 170°C духовку.

06

Запікати, поки хліб добре не підрум'яниться, приблизно 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min