
Суп-пюре з квасолі
Квасоля - дуже корисний продукт, який широко використовують в кулінарії. Квасоля - важливий інгредієнт багатьох страв, але особливо гарні квасолеві супи-пюре. Вони смачні, наваристі, ароматні. Крім того, всі страви з використанням квасолі виходять дуже ситними. Для приготування запропонованої страви цілком підійде і суха, і консервована квасоля. При використанні сухої квасолі необхідно перед варінням замочити її на кілька годин у воді. Квасоля досить гармонійно поєднується з різними інгредієнтами. У нашому випадку вона чудово гармонує з ріпчастою цибулею, морквою, корінням селери і петрушки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
600 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Celery Root
1 шт.
Parsley Root
1 шт.
Carrots
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
6 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
160 мл.
Parsley 70g
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Preparation steps
01
Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.
02
Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.
03
Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores