
Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти
Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти – чудове дієтичне блюдо. Дуже поживний і корисний суп. Ніжне м'ясо теляти насичене мінералами, вітамінами і легкозасвоюваними кислотами. Колір м'яса молодого теляти блідо-рожевий, а запах трохи солодкуватий, що нагадує запах молока. Щоб готове м'ясо легко пережовувалось, різати телятину потрібно тільки поперек волокон. Такий суп рекомендується включати в дитяче меню або в раціон для хворих і літніх людей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
140 г.
Packed Potatoes
60 г.
Shallots 250g
20 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Chilled Beef Rump Steak
50 г.
Quail Egg 1pc
1 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Fresh Mint Bundle 50g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити, крупно нарізати, подрібнити цибулю-шалот. На сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити картоплю і цибулю-шалот протягом 5 хвилин.
02
Ретельно промити шпинат. Додати в сковороду до картоплі і цибулі, залити бульйоном. Тушкувати до готовності.
03
Перекласти суміш зі сковороди в чашу блендера, подрібнити, процідити. Посолити і поперчити за смаком.
04
М'ясо нарізати маленькими шматочками, додати сіль і перець за смаком, скропити оливковою олією.
05
Яйце підсмажити трохи на оливковій олії на сковороді.
06
При подачі на тарілку покласти вирізку, налити суп, покласти яйце на вирізку, полити трохи оливковою олією і прикрасити м'ятою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores