
Шведські котлети з буряком і смаженою цибулею
Рецепти шведської кухні не дуже-то витіюваті. Шведська кухня нагадує страви інших північних народів. За своїм стилем шведська кухня дуже поживна і калорійна, так як суворий і морозний клімат того вимагає. Наші звичайні страви, наприклад, котлети, шведи готують по-своєму. Сьогодні ми вам і представляємо рецепт шведських котлет з буряком і смаженою цибулею. Так уже склалося історично, що в більшості рецептів традиційної шведської кухні ви не зустрінете занадто багато свіжих овочів. У дану страву ми будемо додавати варений буряк. Він у шведів користується особливою популярністю. Котлетам буряк буде надавати пікантності і пофарбує їх у цікавий буряковий колір. Смак у котлет з буряком неповторний.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainian Chilled Pork Beef Minced Meat
300 г.
Onion
100 г.
Greenville Boiled Whole Beetroot 500g
100 г.
Cykoria Breadcrumbs 200g
3 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати і посмажити до золотистого кольору на соняшниковій олії.
02
Варений буряк натерти на дрібній терці.
03
До фаршу додати буряк, сухарі, яйце і дві третини обсмаженої цибулі. Посолити, поперчити за смаком.
04
Фарш добре вимішати і сформувати 8 котлет.
05
На розігрітій олії обсмажити котлети з одного боку. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Далі закрити кришкою, смажити 5-10 хвилин на маленькому вогні, до повної готовності котлет.
06
При подачі на стіл прикрасити рештою смаженої цибулі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores