
Свинина в молоці
М'ясо за запропонованим рецептом відрізняється ніжністю, воно просто тане в роті. А виходить воно таким завдяки способу приготування: свинина запікається в духовці в молочному соусі. Треба зауважити, що молоко має здатність змінювати смак звичних продуктів. У даному випадку м'ясо воно зробить м'якшим і ніжнішим. До того ж додасть до звичних м'ясних ароматів свої молочні нотки. Це ще один варіант приготування свинини. Варіант дуже цікавий. Нові смакові відчуття Вам гарантовані.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
1 кг.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
0,5 л.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Mria Spices for Meat 25g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Борошно прожарити на розігрітій сковороді, постійно помішуючи. Довести до пісочного відтінку.
02
До борошна додати молоко і розмішати суміш до однорідного стану. В отриману суміш додати приправу, сіль.
03
Викласти нарізане шматочками м'ясо в форму для запікання, попередньо змастивши форму соняшниковою олією.
04
Залити м'ясо сумішшю борошна і молока. Запікати в духовці 180°С 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores