
Суп із лінивими пельменями
Пропонуємо вам приготувати простий, але в той же час дуже незвичайний і цікавий суп із лінивими пельменями. Сам суп виходить легким, проте дуже ситним. Цибулю і моркву ми будемо обсмажувати для того, щоб надати супчику приємного аромату. А наші ліниві пельменьчики, зроблені хитрим способом, додадуть ситності супу. І до того ж ці самі пельмені будуть виконувати ще естетичну роль, так як вони будуть виглядати в супі як трояндочки. До речі, страва дуже поширена на території Польщі та Чехії. Але в цих країнах суп виходить рожевим, завдяки додаванню маленького шматочка буряку в естетичних цілях. Там цей суп теж подають зі сметаною. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Onion
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Carrots
1 шт.
Minced Pork
300 г.
Eko Mushroom Soup
2 л.
7 Flour 1kg
1,5 ст.
Akvulya Still Water 2l
100 г.
Spices Black Salt
за смаком
Preparation steps
01
Для тіста на пельмені потрібно взяти воду, яйця і борошно, ретельно перемішати.
02
Потім із тіста розкачати тонкий корж (овал).
03
Розподілити на ньому фарш. З одного краю залишити трохи тіста і щільно згорнути рулет. Потім рулет розрізати на шматочки і трохи заморозити.
04
Для супу картоплю очистити, нарізати кубиками і покласти в бульйон.
05
Цибулю та моркву дрібно нарізати, обсмажити на олії і додати в суп.
06
Коли картопля зваритися, додати пельмені. Варити до готовності.
07
Перед подачею додати спеції, посолити і поперчити.
08
Подавати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores