
Стручкова квасоля з яйцем і помідорами
Слід для початку відзначити, що потрібно брати спеціальний ніжний вид квасолі, в якій можна їсти не тільки зерна, але й стручки. Це французька квасоля. Щоб ви не замислювалися, готувати цю страву чи ні, ви повинні знати, що квасоля дуже корисна для нашого організму в будь-якому віці. Для молодих - це клітковина, каротин і вітамін С. У більш зрілому віці вона знижує ризик інфаркту. Щоб квасоля вийшла не суховата, додайте помідори і і томатну пасту. А яйця зроблять страву більш ситною. Це відмінний варіант для сніданку, щоб зарядитися енергією на весь день. Її навіть можна їсти як повноцінну страву, адже вона досить ситна.
Ingredients
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Яйце куряче
1 шт.
Помідори
200 г.
Олія оливкова
30 мл.
Паста томатна
30 г.
Квасоля стручкова
400 г.
Preparation steps
01
Поставити сковороду на вогонь, розігріти, обсмажити подрібнену цибулю в оливковій олії до золотистого кольору.
02
Додати до цибулі в сковороду помідори, очищені від шкірки і нарізані, влити томатну пасту. Перемішати. Готувати до однорідної маси.
03
Додати квасолю в сковороду, трохи влити води, посолити за смаком. Тушкувати до готовності квасолі.
04
Збити яйця, додати до квасолі. Готувати, поки не запечутся яйця. При подачі поперчити за смаком і додати зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores