Суп із запеченого перцю і томатів - Image

Суп із запеченого перцю і томатів

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніжна кремова текстура, приємний, злегка вловимий аромат часнику і солодкого перчика, шматочки копченої ковбаски і хрустких грінок, що попадаються – все це в чудовому супчику із запеченого перцю і томатів, який рекомендуємо Вам приготувати. Особливість цієї дивовижної першої страви в тому, що овочі, які ми звикли обсмажувати один з одним, отримуючи так звану «зажарку», ми запікаємо в духовці в спеціальній формі, а потім – збиваємо блендером до отримання однорідної кремоподібної маси. Супчик виходить дуже наваристим і ситним: на додаток до ковбаски, яка в процесі обсмажування рясно виділяє сік і неймовірний аромат, використовується приготовлений заздалегідь м'ясний бульйон.

Ingredients

Солодкий перець

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зубчики

Оливкова олія

2 ст. л.

Консервовані томати без шкірки

800 г.

Картопля

2 шт.

Курячий бульйон

200 мл.

Копчена ковбаска

1 шт.

Грінки

для подачі

Preparation steps

01

Прогріти духовку до 200°С. У формі для запікання розкласти перець, цибулю, часник цілком. Скропити оливковою олією, запікати 25 хвилин, поки шкірка перцю не потріскається.

02

Замотати гарячий перець у термостійку плівку на 5 хвилин, щоб він розм'як під власним паром. Потім очистити від шкірки, насіння, внутрішніх перемичок. Очистити часник.

03

Перекласти запечені інгредієнти в сотейник з томатами, картоплею, нарізаною кубиками, і бульйоном. Довести до кипіння і 15 хвилин готувати на середньому вогні, до готовності картоплі.

04

Перемістити разом з рідиною в блендер і все збити до однорідності. Ще раз прогріти в сотейнику .

05

На сильно розігрітій сковороді обсмажити шматочки ковбаси по 1 хвилині з кожної сторони. Подавати суп зі шматочками ковбаси і грінками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Суп із запеченого перцю і томатів – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua