
Сосиски в тісті
Якщо сьогодні вам хочеться чогось не зовсім звичайного і ви хочете вразити близьких, то приготуйте сосиски в тісті. Це насправді і не зовсім незвичайна їжа, але скажемо так, що й не повсякденна, бо чомусь про цю страву не часто згадують, хоча існує вона давно і готуються сосиски в тісті легко і просто. Тут не потрібні якісь особливі прийоми. А між іншим сосиски в тісті - це закуска, яка користується попитом у багатьох країнах світу. Основна частина часу в приготуванні сосисок в тісті використовується для того, щоб дріжджове тісто підійшло. А через 20 хвилин ви зможете дістати з духовки смачнючу хрустку закуску з соковитими сосисками. Її потрібно подавати відразу гарячою, краще з декількома соусами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
450 мл.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
40 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 ст. л.
Samobranka Fileiki Sausages
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Top Grade Wheat Flour
4 ст.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
Розвести в мисці дріжджі з 200 мл. води і 1 ч. л. цукру. Коли дріжджі підійдуть, додати в миску 250 мл. води, цукор, сіль, борошно. Замісити тісто. В кінці додати соняшникову олію.
02
Покласти тісто в каструлю, дати підійти. Коли тісто збільшиться в об'ємі, дати йому ще раз підійти.
03
Після, тісто розкатати. Розрізати на смужки. Накрутити на кожну сосиску по спіралі.
04
Присипати деко для випікання борошном, викласти зверху сосиски. Збризнути водою, щоб не підсихали. Дати постояти 20 хвилин.
05
Випікати в духовці 20-25 хвилин, при температурі 180°C. Перед подачею готові сосиски трохи остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores